sâmbătă, 29 noiembrie 2014

Raritati 22 - Drum. Taberei

Pe coltul unui bloc din cele de la Ho Și Min, alea sovietice, care poarta inca urmele gloantelor din decembrie 1989. La fel si placuta asta. Probabil e acolo de pe la finalul anilor 60. Si asa a ramas.
Am stat 27 de ani, sau mai mult, in cartierul asta, dar placuta asta am vazut abia acum 3 saptamani. Niciodata nu e prea tarziu. Poate o conserva primaria. Hahahahaha... Ce glumet sunt.12 comentarii:

Unknown spunea...

Oho, aici e vorba doar de o placutza dar eu am trecut prin locuri unde nu am observat cladiri intregi de reper istoric, cupole, biserici si cate si mai cate.

Alexandru spunea...

Am si eu in zona mea cateva locuri prin care se mai gasesc cateva urme de gloante.. or fi chiar din perioada razboaielor sau de la revolutie, nu stiu cu certitudine. E o cazemata, ce-i drept.

B Silviu Catalin spunea...

http://escalada-catarare.blogspot.ro/2016/04/initiere-in-catarare.html

Inchirieri auto Bucuresti spunea...

Le-a fost lene sa scrie numele complet.

Inchirieri auto spunea...

Drumul Taberei, un cartier cu istorie.

NICE spunea...

Am locuit in acest cartier o perioada, sunt cateva cladiri istorice care inca se mentin.

Inchirieri auto Bucuresti spunea...

Un blog cu multe informatii utile.

sandu spunea...

Cate lucruri exprima fotografaia asta...

Muhammad spunea...

Rent a car Pakistan offers one of the most professional car rental services throughout Pakistan. Our services extend to all the major cities such as Islamabad, Lahore, Karachi, Faisalabad, Rawalpindi and Sialkot. You can use our cars to visit holiday destinations in addition to commuting from one place to another.

Rent a car Islamabad spunea...

We offer quality Rent a car in Islamabad service at the most economical rates. We guarantee 100% customer satisfaction. This also helps us to retain our customers.

Pak Car Rentals spunea...

Hey, great blog, but I don’t understand how to add your site in my rss reader. Can you Help me please?Rent a Prado in Islamabad

Pak Car Rentals spunea...


I have read so many articles regarding the blogger lovers
however this article is, in fact, a pleasant piece of writing, keep it up Wedding Rent a car in Islamabad